Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2011 21:31 - Клас: изроди, подраздел: още по-голями изроди
Автор: punkey Категория: Тя и той   
Прочетен: 14222 Коментари: 20 Гласове:
-51

Последна промяна: 05.01.2013 00:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Понеже подобни публикации винаги привличат коментари като "това, че някои те е преметнал и се държиш като недоволна домакиня си е твой проблем" или "мисля, че ти трябва един здрав, голям..." затова искам да обясня, че в никакъв случай не плюя мъжете, не съм някоя , която в пристъп на гняв, че е била зарязана е престанала да си бръсне краката в знак на протест, не съм и отчаяна домакиня, плюя онези , които си заслужават да са оплюти и въобще не се притеснявам, че някой задник, който би се разпознал ще се обиди. И едно наздраве на нормалните, свестни мъже.

Защо пиша това? Поради няколко причини:

1. Понеже подозирам , че с моите претенции и изисквания няма да се учудя , ако си умра сама, но предпочитам варианта на стара, зла и с 13 котки, отколкото да се примиря с подобно недоразумение.
.
2. Понеже всяка една себеуважаваща се жена Би трябвало да се отврати от подобна гледка и по никакъв начин такива индивиди НЕ бива да бъдат поощрявани по никакъв начин.

3. Заради отвращението и погнусата, което изпитвам всеки път когато мистър Путьо мине наблизо. Аз съм една истинска секс бомба - мине ли мъж наблизо и ми иде да избухна, къде вв истеричен смях, къде в пожелания за цялото му семейство...Жени...не си мълчете, ми мачкайте ги тия! Стъпете им здраво върху топките и ги пратете по дяволите!!!

Да продължавам ли да изброявам? Мисля, че не е нужно

Та, първия типаж...Мъжът по АНЦУГ. Дали мръцнал на кафе, дали го гледаш , че обикаля стръвно заведенията...Това е необяснимо явление при мен. Голяма част от тия сладурковци са с обръсната главица, вехто кожено яке и едно долнище на анцуг, подбрано с някои шикозни гуменки от абитуриентския бал на Ленин. Предполагам, че според неговите представи 
така изглежда "спортно-елегантното" облекло и, че така би заблудил някоя, че е посетил фитнес залата повече от 3 пъти в живота си.Той е навсякъде - като се почне от заведенията в които мятат тоалетна хартия за луди пари до метал кръчмите. Спотаен в спарения си анцуг, той се присмива на "гейчетата" и "ония с голфчетата" като въобще не се сеща, че малко му остава да ги мине. Удоволствието да водиш дискусия (доколкото е възможно или опит да се отървеш от него) с такъв индивид може да се сравнява само със секс с ренде, даже, ако трябва да избирам между това да видиш как мистър "адидас" се опитва да се набута на всяка една маса с джентълменското "извинйетйе, свободну ли е?" и рендето...мисля, че знам моя избор.
Шокиращото в случая, че с простотия към прогрес, накрая все нещо връзва на "извинйетйе..ко прай такваз хубава жй
ена сама?" и към края на вечерта вместо със смачкано достойнство, ще излезе с някоя наконтeno девойче и подут предник на анцуга.



Любимия ми типаж : Младото юпи.
Обикновено това е еволюиралия стадий на добре познатия ни зубър, които след годините тормоз в училище, все пак намира призванието си и своята същност в университета. Обикновено псевдо-юпито пази със завидна ревност костюма от абитуриентския...или предпочита да извади някое сако на дядо си, все още вмирисано на нафталин.
Дрескода е адски шик. Сако + дънки, костюм с маратонки и естествено изключителното смелото,,, разпасана риза (без вратовръзка!!!) юпито също така, обича да съчетае и някоя елегантна чантичка за лаптоп. Нищо, че няма пари да си закупи истински ноутбук, важно е , че чантичката загатва, че може би има. Ако не съм споменала елегантното облекло се носи предимно по време на лекции...през лятото на 40 + градуса температу
ра. За никой не е тайна, че истинско мъчение да седнеш до такъв тип и да няма отворен прозорец, понеже юпито обича да замаскирва факта, че дори в 4ти курс дели бойлера с още 3ма души, като се полива обилно с одеколон и евтин парфюм.
Иначе юпито има страхотен подход към жените
- той ще се направи на галантен да я покани на кафе, ще й изтъкне няколко пъти свойте лични успехи в университета, ще цитира Кисинджър,ще я смая с познанията си откъм новите технологии, ще й препоръча някоя книга...и накрая е много вероятно да забрави целия си богат речник, когато дойде сметката.




Продължаваме напред с един от най-най-нисшите твари. Клецалото!
Всеки познава по един такъв, дали в начална фаза или след 3-4 питиета...клецалото е средностатистически мъж, леко грознав и невзрачен. Но въпреки това, той е царя на развратните жени, историите са му все едни и същи и се свеждат все до секс т.е бурни фантазии , включващи негово величие и несъществуващи жени. Има невероятната дарба да доведе всеки един започнат разговор до протяжния разказ за някоя негова сексуална забежка. Пример:

- Не Пешо, тук не си прав...българските дипломатическите представители в чужбина също така изпълняват ролята на възложители на обществените поръчки...
- А братлета, това ме подсеща как веднъж си поръчах една от вестник "лични драми", то се оказа , че била една с която повтаряхме 3 клас, сещ" се - настъпва смело в разговора нашия герой - а тая там виждате ли я? Е тая...малиии с нея...

  Държа да отбележа, че това ми е
най-противния екземпляр. Все *бал, все намазал...може да е изключително грозен, противен, без капка амбиция, образование и на 30 все още живее при майка си, НО човекът го имат за "тарикат", от време на време къде от репутацията си, къде от таланта да си намира най-пропадналите и лесни представителки на противоположния пол, топва чушката, поне да добие представа за какво иде реч. Това, че сигурно за него свирка за 5 лева може да се водят "секс" е друг въпрос, а ако надникнеш в гащите му, освен да умреш от смях, друго еуфорично изживяване няма да преживееш с него. За съжаление клецалото е достатъчно устат , че се намират и авери, които са твърдо убедени в достоверността на неговите преживявания, което понякога е жалко, тъй като по този начин мнозина жени, които и в най-отчаяния си период не биха се и доближили до клецалото, се превръщат в потенциални жертви в предстоящите му измислени истории.



Дъртата сврака.

Най-жалкия тип "сваляч". Навсякъде, по всяко време, във всички разнообразности. От нощните заведения и барове, където първия подтип "чичко паричко" се е пльоснал на някоя маса с видимост към "младичките агънца".Озърта се, докато старателно се опитва да свали брачн
ата си халба, наблюдава младите момчета с хубави тела , мръщи сбръчкано чело и си вика "аматьори". Обикновенно си е извадил телефона (нов модел) на масата, сякаш да компенсира мекия , увиснал пенис с новото чудо на технологиите. Поне си знае, че единствения, минимален шанс някой да обърне внимание на увяхналия му полов член е като развърже кесията. Тогава се появават последователките на Ана Никол Смит в цялата им прелест и старание.
Но пък дъртата сврака, която няма пари ( т.е обикновен "чичко чекиджия") се е научил да действа с хитрост и ловкост. Той залага на това, че "има опит", че е "зрял", че "познава жените". Просто пример са металските компании и явлението "тошовски метъл"( този термин го срещнах в ПроРок, все още твърдя, че някой гении го е измислил)
Това изчадие е към критическата, характерно е оредяването по темето и твърдото , сляпо убеждение, че под дългата кичара не си личи. Работи по строежите и много често все още живее при майка си, спотайва се в храстите и чака плячка. Когато към 5-6 наизлизат малките , пъпчиви метълчета, той хищно се спуска към беседката, стръвно налапва някоя двулитровка и почва военна тактика 1 : да те отегчи до смърт с неговите истории. Обикновено са по времето на Бай Тошо, все са колко е бил луд и "едно време такива бяха нещата".
Понеже малцина могат да издържат дългите, скучни истории и биохимията , която излъчва тошовския метал (aka миризма на спарени и джибри) насъбраната орда оредява. Тогава дъртата сврака пуска 2рата тактика...да се огледа за най-пияната и най-отчаяно изглеждаща тинейджърка и да се присламчи към нея. Следва гледка, при която всеки нормален човек би си пожелал да си избоде очите, т.е дебеличко, наплескано като котка в пепелище момиченце, което е обкрачило страстно дъртата сврака и е вплело пръсти в оредяващата му четина отгоре...



Има още типажи на които си заслужава да се оплюят (метросексуални, гъзарчета, мамини синчета, хипстъри, готици, които си мислят, че хипер оригинални понеже могат да плещат с часове за Сопо
р Еатeрнус и Дейвид Линч,онея, които се борят за "чиста и свята България" а са по-църни и от циганина, който минава всеки ден да преравя кофгата и всякакви подобни откачалки) но къде от мързел, къде от това, че са ни ясни...ще го оставя за друг път image

image



Гласувай:
14



1. punkey - Пише се анцуНг ма провансалсалска ...
09.05.2011 21:51
анонимен написа:
Пише се анцуНг ма провансалсалска гофрето
макар че и аз видях веднъж един по анцуГ


Я, пак провери у гООглето, стига с този redtube :D :D Иначе благодаря за изключително ненужната информация за анцуга, много приятно се изненадах, че се срещал във всички цветове. От днес нататък ще гледам с други очи на красавците избрали тази дреха, понеже на немски anzug било костюм
цитирай
2. dianav340 - Много ми хареса!
11.05.2011 06:02
Свежо, оргинално, динамично
Смях се до сълзи на някои моменти
БРАВО!!!!
цитирай
3. dianav340 - БРАВО!!!!!!Невероятни текстове, ...
11.05.2011 06:16
БРАВО!!!!!!Невероятни текстове, живи, провокиращи със супер оргинално чувство за хумор,проницателни и актуални

Адски се смях!
цитирай
4. ladydream - Кефиш!
11.05.2011 09:27
Кефиш!
цитирай
5. neutral - Малко феминистка математика: ...
11.05.2011 19:07
Малко феминистка математика:

Жените отглеждат смотани мъже - следва - Жените срещат смотани мъже и ги обвиняват, че са смотани - следва - Жените отглеждат смотани мъже

Вместо да си измивате фините ръчички с мъжете, за 117 234-ти път, приемете най-после истината, че просто вие сте некадърни родители.

П.С. Интересна статистика - м/у 40 и 70% от лежащите по затворите мъже, са гледани от сам родител..ЖЕНА! Колко очудващо.

цитирай
6. punkey - ъхъ
11.05.2011 19:41
Жените отглеждат смотани мъже и имат огромни изисквания. Нищо ново под слънцето. Но като го отгледат това момченце идва време в което той започва да говори, диша,развива и взима свои самостоятелни решения - тогава той може да се изтръгне от лапите на мамчето, да продължи да се държи за полата или да я обвини по-късно, че заради нейната смотлявост предпочита мъжките дупета ;)
цитирай
7. neutral - Виж, сега:), понеже явно ви е много ...
11.05.2011 20:31
Виж, сега:), понеже явно ви е много трудно да раберете някои неща. Добрият родител не "държи с нокти" детето си. Добрият родител подготвя детето си за реалния живот, и когато му дойде времето го пуска в него. Като колкото по-добър начален старт му даде, толкова по-добре, най-вече за син. Примерно да му даде самостоятелност, да му предаде умения, да му купи кола..все неща, които са важни за мъжа, за да се отъждестви като мъж. Но за това се иска зрялост и мъдрост. Жената обаче няма такива, тя гледа на детето си и на 5 и на 35 като малкото й детенце. При което момчето трябва да премине през тези болезнени процеси, които си изброила. Понякога успява, понякога не. Но почти винаги се губи излишни усилия и време. И много мъже стават смотани, особено сравнени с мъже от други семейства, където е имало силна мъжка фигура.
цитирай
8. leskovchanin - Бива!България се напълни с гейчета ...
12.05.2011 10:14
Бива!България се напълни с гейчета и неграмотници.Жалко е!
цитирай
9. dayafterday - Почти ставаш, ПИЧ
12.05.2011 13:30
neutral написа:
Малко феминистка математика:

Жените отглеждат смотани мъже - следва - Жените срещат смотани мъже и ги обвиняват, че са смотани - следва - Жените отглеждат смотани мъже

Вместо да си измивате фините ръчички с мъжете, за 117 234-ти път, приемете най-после истината, че просто вие сте некадърни родители.

П.С. Интересна статистика - м/у 40 и 70% от лежащите по затворите мъже, са гледани от сам родител..ЖЕНА! Колко очудващо.



Пич, я ако обичаш се осъзнай, моля ти се. Когато говориш за възпитание
става дума за грижа от двамата родители и не изкарвай жените, че си леко комплексар.
А за послеписчето, защо една жена отглежда детето си сама? Не би бил много умен, ако кажеш, че тази жена е била некав триглав змей.... Много често този, който бяга е бащата, и тъй като си тръгнал да четеш статистики, вземи се образовай малко повече...

Иначе забавна темичка
цитирай
10. punkey - :)
12.05.2011 14:27
Абе пича си чете, ма чете само и единствено статистика за АМЕРИКА, американски филмчета в ютуб, вкарва някакви излишни английски изречения в постовете си , направо мокрите му сънища включват каравана и хамбургери...направо съм учудена, че все още не е открил филма "антихрист" за да забози работата още повече. Затова и ограничих коментарите, понеже видях една изключително досадна тенденция да се изписват километрични глупости според собствените му виждания, които изключително слабо ме вълнуват и са по-подходящи за вестник "лична драма"
цитирай
11. neutral - "А за послеписчето, защо една ...
12.05.2011 16:15
"А за послеписчето, защо една жена отглежда детето си сама?"

А де.:) Аз знам отговора, но силно ме съмнява, че ти го знаеш.

Оф, не ми се спори, вече имам горчив опит от една друга тема.

Ако си мислите, че вие четейки български статистики сте по-напред от мен, който чете СВЕТОВНИ статистики, и изобщо черпи информация не само от български сайтове, ви поздравявам.

цитирай
12. neutral - Кое е за вестник "лична дра...
12.05.2011 16:32
Кое е за вестник "лична драма" бе, мило? Това, че мъжете умират 7 години преди вас, или, че са 80% от бездомните, или, че се самоубиват 4 пъти повече, може би, че никой не дава пет пари за рак на простата въпреки, че са поне колкото рак на гърдата???? Че то само едно от тези да се отнасяше за жените, сега щяхте да сте 10 000 в центъра. Ама не да четете "лична драма", ами да скачате, викате, чупите и да се оплаквате от "дискриминация" и "неравенство"!
Ама понеже сте егоисти не ви дреме, пука ви повече за кучетата отколкото за мъжете. Трий си, боли ме фара. Това е типично за жените, да те игнорират, когато им кажеш нещо, което не им отърва.
цитирай
13. dayafterday - А за послеписчето, защо една жена ...
26.05.2011 17:05
А за послеписчето, защо една жена отглежда детето си сама?"

А де.:) Аз знам отговора, но силно ме съмнява, че ти го знаеш.


човек, щом си тръгнал на битка, знай 4е трябва да стигнеш до самия й край.

Искам да знам!!! Ще ми бъде много интересно, защо.... Може ли да позная, всяка жена е вещица, която заключва, попадналия в нейния радар мъжки индивид. Да, тя го изтезава, и този, който успее да избяга е истински герой. Това ще е причината...
И не изкарвай мъжкия вид силно обеправдан...
Искаш да си говорим за статистики, добре
Само в Америка се дава годишно сумата за един затворник, с която едно дете би учило в добро училище и би получило добро образование. И, по дяволите, какво от това?
Сега аз ще си напиша едно послеписче..
ПП не слагай всички под един знаменател, нямаш това право

цитирай
14. silver4eto - Ти си уникалнаа! ^^ Силна, зряла и с ...
19.07.2011 15:48
Ти си уникалнаа! ^^ Силна, зряла и с това убийствено чувство за хумор. Блазе им на хората, които са около теб. =)
цитирай
15. punkey - Ти си уникалнаа! ^^ Силна, зряла и с ...
25.07.2011 10:25
silver4eto написа:
Ти си уникалнаа! ^^ Силна, зряла и с това убийствено чувство за хумор. Блазе им на хората, които са около теб. =)


Много ти благодаря ;))) Напълни ми душичката с тези топли думи :)
цитирай
16. анонимен - Interesting, thanks
25.09.2011 05:07
Great information. Lucky me I reach on your web site by accident, I bookmarked it.
цитирай
17. josarian - Мдам, напълно споделям написаното.
28.09.2011 10:45
Въпреки, че съм чел конкратната статия и преди в нет-а. Авторката същата ли е или е копи-пейст творение?
цитирай
18. punkey - Въпреки, че съм чел конкратната ...
28.09.2011 10:50
josarian написа:
Въпреки, че съм чел конкратната статия и преди в нет-а. Авторката същата ли е или е копи-пейст творение?

Тексът е само и единствено мои :) Може ли да ми покажете къде сте видяли статията, понеже със сигурност не съм давала разрешение или ако не е поне цитиран източникът
цитирай
19. josarian - Ха, явно мое недоглеждане - статията е публикувана май месец!
28.09.2011 11:18
Явно тогава съм я чел и съм я запомнил а сега, препрочитайки я се изкефих отново! Още веднъж - поздрави за текста:)
цитирай
20. doloreshaze - Велика!
10.07.2012 16:43
Моля те, напиши една голяма енциклопедия, със снимков материал, може да го събираме из софийските улици. Ще направим и един джобен формат, за да могат женорята да гледат, да гледат и никога да не допускат тия грешки в живота си!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: punkey
Категория: Тя и той
Прочетен: 123821
Постинги: 22
Коментари: 78
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930