Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2012 13:51 - Prometheus in a nutshell
Автор: punkey Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3846 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 17.06.2012 16:18


 Prometheus in a nutshell. Нещо пияно се чифтосва с нещо тъпо.. от което пък се пръкна нещо хем грозно, хем с пипала. После то пък се чука с нещо което е хем тъпо, хем грозно, ама пък високо и от това се ражда някаква пародия на безумие...и на фона на това , някакъв роботизиран педеруга изпaда в тих захлас.

Внимание спойлер.

Макар и досега да сте разбрали, че секс има, мога да ви уверя, че единствения преебан ще сте вие и вашите 12 лева. Ела ми сега Блатечки, да ми ядеш от хладилника, понеже в моменти като този АЗ настоявам да бъда обезпечавана от  некачествени филми.
imageimage

Естествено трябва да се признаят плюсовете – визуалните ефекти . В тях няма да се задълбавам по простата причина, че сит няколко години насам почти всички филми наблягат само и единствено на това. Логиката, последователността и идеята седят някъде дълбоко заровени в прахта.

Мамка му и на Деймън Линделов(изгубени). Каква е неговата причина да се подиграе със зрителите не знам. ..сякаш си е казал „е, значи…веднъж е проработил номера с яденето на хамбургер, що моя номер с финала на „изгубени” не проработи? Я да пробвам отново.

 

Не е арци-фарци филм, но опита да се засегнат метафизични и екзистенциални въпроси са оказали влияние филма да е осран (бла-бла "от къде сме дошли, кой ни е създал" бла-бла Спейс Джизъс бла-бла докъде сме готови да стигнем в своите убеждения, бла)

Опитите да се щипнат по колко идеи наведнъж води до тотално размиване на нещата. Не съм сигурна дали има идеологични пристрастия, освен про-креационизмът, които ти се навира в очите с такава баналност:

-         - Тати, от къде знаеш , че мами е крилат англе в раят?

-        -  Вярата дъще, вярата….

 … не съм сигурна в нищо вече, освен , че съм изключително обидена от това, което гледах. Като огромен фен на „Пришълец” аз чаках с нетърпение този филм а хич не е приятно след толкова чакане под сребърния поднос да те чака едно вмирисана кучешка фъшкия…Трейлъра само изостри апетита ми и преди 2 дена въоръжена с начос и 12 лева, аз отидох да гледам на IMAX въпросния филм. Останах с неприятния вкус в устата и с въпросите, които всички искат да знаят:

Защо някой би си свалил скафандъра в непозната обстановка и целия обучен екип да седи и да го гледа с отворена уста?  Как огромна каменна врата широка поне метър може да те обезглави? Откъде се взеха червеи и защо по дяволите еволюираха в нещо, което приличаше на гигантски пенис? Защо биолог, които през цялото време изпитваше страх от близки срещи с извънземните, веднага се впусна да гали любовно този пенис? Защо геолог, който отговаря за техниката за мапирането на  коридорите се загуби?  Защо роботизирания гей така лесно си взе потящата се ваза под мишничка и после си я разчупи без проблеми? Защо никой не се зачуди на логиката на взимане на решения на роботизираната педеруга? Каква боя за коса ползваше робота, че явно беше много съществено да се види, вместо да се заложи на повече време за разгадаването на мистериите? И защо реши, че Холоуей е най-подходящ да бъде „отровен”, зъб ли му имаше или какво? Защо „инжинерите” бяха предоставили „карта” на толкова много цивилизации за да се насочат към планета на която УЖ се разработва това оръжие? Защо за бога сложиха и ЗОМБИ във филма??? ЗАЩО???

И тн. И тн…а да ви кажа не ми се иска да чакам до част „Прометей 8 и 1/3 или когато Дейвид беше още болтче”. И със сигурност  ви препоръчвам да кажете смело „арг” и да чакате да излезе на торент, вместо да си дадете парите за този филм.

 

Трябваше да се усетя, че нещо не е наред, тъй като сценарият принадлежи на идиотите виновни за „изгубени” и „каубойци и извънземни”. Почва интригуващо, към средата се чудиш за какво иде реч а края е толкова претенциозен и без капка логика, че се ядосваш как може да си си изгубил времето  с подобна помия. И град финале – виждаш „пародията на alien” и все едно ти бият шут в корема. 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: punkey
Категория: Тя и той
Прочетен: 123225
Постинги: 22
Коментари: 78
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031