Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2011 15:22 - Too gay, too proud - размислите на една лесбийка
Автор: punkey Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5260 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 19.06.2011 21:24


Малка подробност. За да не ме обвинят, че съм нетолерантна, с предрасъдъците, ignorant asshole искам да кажа, че тук пресъздавам мнението на една позната, която вече от 5 годин си живее с нейната половинка и са щастливи заедно. Хубави мацки са, събират очите и на мъжете и на жените наоколо.




- Здравейте, аз съм лесбийка. - фразата, която никога няма да чуете от мен. Не защото се срамувам (out of the closet baby) не защото се страхувам от неодобрение. Просто не ми харесват да си врат носа в личния ми живот. Моята сексуална ориентация и моя избор са само МОИ, живота ми не почва и не свършва с това, че съм лесбийка. Държа да спомена, че не съм и от буч жените, който много държат да се правят на мъже. За Бога и жена ми не е такава - все пак аз съм привлечена от женствеността и уникалния стемеж на жените - старанието да са винаги перфектни. Така, че можете да бъдете сигурни, че тези редове не излизат изпод мръсните нокти на някоя космата тека с прическата на Джъстин Бийвър.

Не бих отишла на гей прайда. Мисля, че там се събират само най-самотните гейове и отчаяни жени (знам, понеже преди 5 години в един такъв скапан бар за "различните"  отчаяна, срещнах жена си между детската биричка за 5 лева и музиката, която едва не ми докара диария) понеже НЕ смятам, че съм дискриминирана. Да, случвало ми се е да ме гледат с умерзение...както и когато бях със зелена коса. Тогава имах повече право да се оплаквам. Ако трябва да съм честна не ми се е случвало да срещам неразбиране и омраза...Аз като хомосексуална не подкрепям парадът. Понеже 20 000 лева за кичозна платформа с кълчещи се фини, стройни мацки с космати мъдури не е мойта представа да се поднесем на света и да му "напомним", че съществуваме...Предпочитам да съм запомнена с дела, а не , че вях знамето на дъгата и като съвремена суфражетка настоявах , че и аз имам права, но в момента не знам кои точно са ми нарушени.


На FAQ т.е фундаменталните въпроси, които адски трябва да ме вълнуват, понеже съм лесбийка, виждаш ли , намирам лесно и отговор:

1. Трябва ли да тропам и да протестирам, че не мога да осиновявам деца - Алооо дами. Това са 4 яйчника (аз +1 ) срещу вяли приказки. А колко ще да е трудно да намериш осеменител, при условие, че сте две, хубави женички и всеки втори е гледал порно...

2. Трябва ли се притеснявам, че децата биха се подигравали на моето -  Да, децата са гадни. Ще го скъсат от подигравки, ако майка му е грозновата, пълна,  с  мустак  или прелича на Чичко Петър. нека не отваряме теми за деца, аз като млад човек още не ми е до такива въпроси

3.Искам ли да се женя - Не. Обаче за да не скучаете ще цитирам Питър Грифин от фемили гай "Какво толкова се противопоставяте на браковете между гейовете, дайте им шанс и те да са нещастни като нас хетеросексуалните"

4. Дискриминирана ли съм? - Ми не съм. Нито в работата ми, нито в университета, нито в живота ми се е налагало да ползвам "а това ще да е понеже съм лесбийка!"...не мисля,че и ще го ползвам.


Реално погледнато съм щастлива - обичана съм , имам най-прекрасната жена до себе си, хубава работа и дом. нека ценим повече това , което имаме а не да се чудим за какво да се захванем. Обичайте се , не парадирайте с това.



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. punkey - може би щото ме влече към жените. Но ...
21.06.2011 09:12
nikstan написа:
може би щото ме влече към жените.Но този хъс, който съм наблюдавал от отношението между мъж и жена ,нито лесбийките нито педалите могат да го достигнат.Струва ми се ,че са малко пресилени. Мое мнение.

Да , дори твърди орехи като Боян расате веднъж бяха казали, че лесбийките (макар и че не били норлмални) по-лесно могат да ги възприемат като приемни родители, може би защото жените имаме развит майчински инстинкт, истината е , че лесбийките се приемат доста по-добре от гейовете. За хъса не съм съгласна, понеже смятам, че това си е до характер. В повечето случаи във връзката, жените са тези, които имат повече склонност към самовнушаване, самонавиване и драма - а представиси 2 жени на едно място какво е, ада ще ти се види тясен.
цитирай
2. punkey - :)
21.06.2011 14:55
nikstan написа:
Имам си представа, щото съм много любознателен.В началото е малко ,по схванато ,действията и представянето е като при първа среща. Но послееее, като са паднали задръжките ,въображението започва да измисля бемолни и мажорни вариации и естественно поемам ролята на добър диригент за да се получи тази вибрация от която мозъка в главата усеща едновременно лекота, сладост изтръпване и т.н. т..Нямам способност да описвам усещане, щото 30 букви не стигат за това изживяване .И природата е свела нещата до едно притихване и характерния мъркащ дълбок гърлен стон......и т. н. т. Дискусията ми е приятна.



Да, да и накрая 2 свещи и дявол...а не бъркам се, това бяха Джена и Джанин...е нищо като любител, оценявам. :D Иначе според моята позната, както и в хересексуалните връзки, всчико отначалото е ефирни нощнички и мъркащи стонове, но във времето неизбежно идва и леденият душ т.е. "ти спомняш ли си, че преди 4 дена и 7 часа като те питах дали мислиш, че Мина е с по-дебели баджаци, ти не ми отговори???". Women can't live without 'em.

цитирай
3. punkey - щото, като така мислиш, не се хващай ...
22.06.2011 06:54
nikstan написа:
щото ,като така мислиш ,не се хващай на хорото.Играй си валс. Естественно, ако гледаме и на естетическата страна на нещата ,по принцип аз съм спортна натура и моите партньорки са в рамките на нормалното + - 10 кг. но е ясно ,че ако го правя с дългогодишна партньорка много ще внимавам за 4 човек.То в случая станаха няколко комбинации .Като знам жените колко са чувствителни на темата "коя по е коя" естественно ,че ще се правя на разсеян и ще гледам да отнеса въпроса в друга посока.т.е. връщам се от запивка с колеги и се събличам за сън ама потника ми е на обратно??? .Women want a man to speak


Почна за засираш терена ;]
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: punkey
Категория: Тя и той
Прочетен: 124146
Постинги: 22
Коментари: 78
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930