Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2011 13:56 - Женски тълковен речник
Автор: punkey Категория: Тя и той   
Прочетен: 3556 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 24.09.2011 13:56


Женски тълковен речник. Нека разберем какво седи зад думите на жените.

„Хубаво!” Използва се за прекратяване на спор. Означава, че на жената й е писнало да спори с този павиан и е нещо като развяване на белия флаг. Също така означава „да ти го начукам”

 

„Няма значение” – означава „да ти го начукам”.  Или „Да ти го начукам говедо такова!!!”. Или „Как може да не знаеш какво ми??? Толкова ли си смотан??? Да ти го начукам.”

 

„Ти си знаеш” – Значи , че си нагазил дълбоко в ла*ната мой човек и, че ще ти се стъжни живота след като обереш последствията от неразумните ти действия. „Ти си знаеш”  не е позволение, това е предупреждение.

 

„Може би” – Абсолютно и твърдо НЕ. Не и не…ама нЬЕ!

 

„Идвам след 5 минути” – Все още не е тръгнала от вкъщи.

 

„Готова съм след 5 минути” – Все още не е се и гримирала.

 

„Няма нищо” its a trap. Моят съвет е да бягаш надалеч.

 

„Искаш ли?” – Тя иска.

 

„Вината не е в теб а в мен, нека си останем приятели” – буквално означава „идеята да тръгна с теб беше ужасна, ти мляскаш докато ядеш, имаш косми в ушите, не ми харесва начина по които се обличаш, приятелите са ти шайка порове, които аз не мога да дишам. И в секса си пълна трагедия, така, че вината е само и единствено твоя” . Даже съкратих леко варианта

 

„Харесва ли ти как ми седи тази рокля?” – Жената е убедена, че изглежда прекрасно и много секси в този парцал за които е похарчила огромна сума. Не може да проумее как така още не са я засипали с комплименти и как светът не е застинал във възторг когато се е обякла с нея. Ако искате старателна свирка , правилния отговор „седи ти страхотно” (с въодушевление)

 

„Кой ще идва на партито/Кой си поканил довечера?”   Този въпрос попринцип между една самка към друга.Скрито послание за „да си обръсна ли краката/гарвана?”

 

Възклицанията „ о!”, „Иии!”, „ ммм (така ли?” – могат да се подразбират по много начини при жените. Но , ако ги чуете по време на разговор има голям шанс да означава „ Мамка му, защо продължаваш да ме засипваш с купища ненужна, досадна и безинтересна информация от сорта кога е рождения ден на котката на леля ти, коя песен си слушал най-много за изминалата година и с каква мъка си си обул чорапите тази сутрин? Не мога да слушам повече!”

 

„Трябва да поговорим” еквивалента на „ще ти вадя душата, докато накрая не ти изтръпне езика, не ти запищят ушите и не признаеш, че съм права, нахално муле такова!”.

 

„Ние трябва да… „ – Аз много искам да ….

 

„Въздишката” – Означава „защо си губя времето с този идиот и защо въобще тръгнах с него”

 

„Цъкането с език” – Абсолютно същото като въздишката.

 

„Айде” и „Давай” – тук се налага да разграничим няколко възможности. Когато е с повдигнати вежди и пяна от устата това не е предизвикателство, не е се подмамвайте…това означава, че ви дава лека залана светлина и повод за да ви удуши. Когато е по време на спор – със сигурност ще ви удуши. Когато звучи като предизвикателство „айде де” означава, че ако не бъдете удушен, то ще спите на дивана през следващия месец.





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: punkey
Категория: Тя и той
Прочетен: 124177
Постинги: 22
Коментари: 78
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930