Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2011 16:18 - Отговорът на Миролюба Бенатова
Автор: punkey Категория: Политика   
Прочетен: 4442 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 26.09.2011 17:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Току що попаднах на нейния отговор, който е постнала във Фейсбук. Ако все още не сте имали честта да го видите, заповядайте :

"

Аз направих репортаж от това, което се случваше, за което съм обвинена в пристрастност. Не съм корумпиран и пристрастен журналист, само защото не приемам да нарека геройство вид саморазправа, която е не по-добра от другите лоши неща, които се случват в Катуница.

 

Момчето е сгазено, вероятно нарочно, конфликтът е дългогодишен, жалбите от и срещу циганския клан са много, прокуратурата и полицията лавира между двата интереса, което води до последните събития. Не е нормално да се газят хора, както не е нормално да се палят къщи и коли. Показахме близки на убитото момче (първи), изтърпяхме псувни и удари, без да сме цигани или близки на Кирил Рашков. Бяхме нежелан свидетел на погрома и трябваше да се страхуваме и да не снимаме.

Ние не се изплашихме и разказахме това, което се случи - агитки на пловдивски футболни отбори унищожиха две къщи пред очите на "Жандармерията".  Няма отговор на въпроса защо полицията не реагира срещу 200 души, които хвърляха запалителни вещества и камъни,режеха кабелите на телевизиит (бнт), заплашваха...

Показахме непокътнатата истинска къща на цар Киро, която полицията бе успяла да охранява добре, а феновете "случайно" не бяха открили, за да сринат.В двора имаше и 5-6 скъпи и здрави возила, също добре опазени от полицията.

 

"И вълкът сит, и агнето цяло"- и къщите изгорени (нищо, че не са обитаеми, достатъчно е за отпушване на напрежението), и Цар  Киро  доволен и добре опазен, защото е нужен за избори.

 

Хората с маските не  бяха от Катуница, но жителите на Катуница ги покрепиха. В наш материал хората разказаха защо одобряват самораправата. Казват, че се чувстват дълго време тормозени от циганския клан, без да има адекватна реакция на властите. "

Източник:

http://www.facebook.com/notes/miroluba-benatova/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0/2436496478358

Хмммм...колко странно как г-жа Бенатова много странно извъртя нещата в своя полза. За тази "непокътната" къща нямаше ни вест, ни кост вчера , НО пък за часовете снимане успя да хване всичките "хулигани" и "расисти" само бездействащата жандармерия и къщата - НЕ. Браво, моето момиче , браво. Сети се кога - като ти залютя под опашлето!!!!


Има ли някой , които има представа дали не е била доста "поопразнена" подпалената къща? И дали някой е успял да документира какво точно е изгоряло? Не съм чула нищо за изнасяне на плазми, покъщнина -> а бай Киро без да глези челядта си с нови джажди не ми се вярва да мине.




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. penchoan - Две къщи бяха пожертвани от Кирил ...
26.09.2011 17:17
Две къщи бяха пожертвани от Кирил Рашков, за да се свали напрежението. Очевидно е споразумение между циганския бос и полицията, да не се намесва при палежа.
цитирай
2. punkey - Две къщи бяха пожертвани от Кирил ...
26.09.2011 17:22
penchoan написа:
Две къщи бяха пожертвани от Кирил Рашков, за да се свали напрежението. Очевидно е споразумение между циганския бос и полицията, да не се намесва при палежа.



Ами има нещо много подозрително..още като се намуши Бенатова в "останките" нещо доста пустееше къщата. За това се чудя дали има някой от" нахлулите вандали" да за забелязали дали няма нещо гнило...
цитирай
3. mitkaloto - Точен сте. Тя забрави как я би вид...
26.09.2011 17:22
Точен сте.Тя забрави как я би видински циганин и лежеше в калта.....Тога тя орева ефира и търсеше подкрепа....Сега пак реве....Няма балами вече...
цитирай
4. анонимен - Две къщи бяха пожертвани от Кирил ...
26.09.2011 17:37
penchoan написа:
Две къщи бяха пожертвани от Кирил Рашков, за да се свали напрежението. Очевидно е споразумение между циганския бос и полицията, да не се намесва при палежа.


Напълно споделям написаното. Няма как да не е планирано опожаряването на къщата, която със сигурност е и застрахована от пожари, за колите да не говорим. Мен ме е страх, че и част от футболните фенове са подюркани от полицията да покажат грозното лице на "нетолерантния" народ срещу "горките" цигани. Освен това 3 дни никой не коментира, че за цяла вечер не пристигна нито една пожарна! Какво, полицията не може да им сигнализира ли?:)
Наистина, ако има някой тук, който е имал възможност да влезе в къщата, нека да каже имало ли е нещо или предвидливо е била опразнена?
Мен тая история много ми прилича с пожара в Парламента преди 14 г. - винаги когато има нужда, съответните служби задействат определени провокатори, които да свършат мръсната работа.
цитирай
5. virtu - С каквото и да се опитва да се извини Миролюбчето , няма да стане !
05.10.2011 11:09
Видях злия пламък в очите й ! това ми е достатъчно !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: punkey
Категория: Тя и той
Прочетен: 123216
Постинги: 22
Коментари: 78
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031