Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2011 14:27 - Tattoo fest 2011
Автор: punkey Категория: Новини   
Прочетен: 5263 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.10.2011 18:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не бях посещавала подобно мероприятие от 2005 година насам. Дълго се колебаех дали да отида, тъй като цената тази година (15 лева на място) беше доста солена. Признавам, че беше моя грешка да си поръчам билет от Ивентийм, но аз като мнозина други предпочитам да не си правя предварителни планове, тъй като всеки път нещо се оплесква.

 

Значи признавам си, че ще храня – да ме прощават тату артистите, за тях е било далеч по-стойностно и по-…. Преживяване, но да отидеш там само като любител не е много оферта и съм леко разочарована, добре, че са хубавите татуирани хора (ммм) да поплакна очи и аз.

Значи предварителната програма беше много обещаваща – 4 зали, 2 доста добри банди, прожекции и естествено манияците от  A SANGRE FRIA , които обещаваха хубаво (и леко кърваво ) шоу със съспеншъни. Пък и ново местоположение – парти центъра на 4ти километър. Браво!

Отидохме в един познат да си купим билети ( 15 лева) като на входа ни предупредиха да ги пазим, тъй като след това щяло да има томбола.” Номерът” беше надраскан с химикалка…така де, по-автентично с мастило хъ-хъ.

Залата, където бяха щандовете беше доста пълна този път,  хората отзивчиви, а жуженето на машинките – направо примамливо. Залата , където се намираше сцената – тук съм малко скептична, понеже помещението си е адски тясно и ако искаш да видиш нещо трябва или да се напъхаш най-отпред или да си късметлия и да си към метър и 80. За третата зала нямам думи – беше нещо като лаунж рум, имаше само 2 опънати  листа, на единия рисуваше организатора, на втория едно детенце и някой неизвестен художник беше написал едно красиво послание „кур” със завъртулки, което не ми хареса тъй като полето за изява ми беше сред любимите неща на предишните фестове. А да, доколкото разбрах имало някакви ДиДжеи, които подбирали музата…на тях специално искам да им посветя посланието изписано на лист-а, понеже музиката беше трагикомична а по едно време (заклевам се) пуснаха и озвучението от син сити, баш чака-рака, че и го усилиха – не знам дали се надяваха да прогонят „изродите” или някаква тайна надежда ги крепеше, че татуираните мацета ще разкършат снаги. Прожекциите бяха от Sailor Jerry, та залата беше много подходяща, ако искаш да разпуснеш, поспиш или да се понатискаш с някого.

image

 image
image

Но, айде музиката, закъснението и скъпия билет  -голяма работа, това , което няма да им го простя е бирата – не стига, че беше скъпа, не стига, че беше детска (мъничка) биричка, НО беше и топла!!! Тайната надежда да има мостри на спонсорите (Афтършок, Сейлър Джери, Монстър) или поне промоционални цени съвсем избледня с напредването на вечерта. Конкурсите бяха както обикновено – черно-бяла, цветна, реалистична татуировка, новото беше Мис Тату – претендентките бяха 6 (май) симпатични момичета.  След това свириха PIRANHA & Last Hope , които успяха да разпалят обстановката доколкото е възможно, понеже залата не беше много подходяща за това.

image

Това, което не ми хареса е забавянето. Програмата беше, че към 8 часа трябваше вече да излезнат тези със съспеншъните и след тях да се раздава томболата. НО вместо това, чак към 9 и половина , 10 чухме тази томбола…каква изненада – бяха само за номерата на билетите на Ивенттийм, оказа се, че и миналата година било същия номер.  Та за тея със закупените билети на место –  да отидат да прочетат посланието в зала 3, моля.  Испанците бяха за най-накрая т.е към 11, което беше много честно за тези, които имаха планове да се приберат с градския транспорт примерно… Признавам, че шоуто си го биваше, ама очаквах повече , понеже ми дойде малко в повече , че от 30 минутната програма, поне 10 минути бяха отделени на един кълчещ се силует зад един параван, които преди това го закачаха поне 20 минути!!! Хубаво пърформанс, пърформанс, ама айде…дошли сме за да видим съспеншъни  , а не хипарски заучени движения.
image
image

Хубава и атрактивна мадама, ама за какво се мотахме с това кълчене ???

image
image


Пак, подкрепям много подобни фестове , предполагам си е голямо изживяване за прекрасните тату артисти, които си личи, че се стараят , пък и е било бая подготовка…но за да отидеш като любител – повече не.




Тагове:   Tattoo,   арт,   кръв,   фест,   татуировки,   Fest,   съспеншън,   piercing,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: punkey
Категория: Тя и той
Прочетен: 124202
Постинги: 22
Коментари: 78
Гласове: 107
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930